Ποιοι Είμαστε

aggelosΜπουδούρης Άγγελος

Φυσικοθεραπευτής

Ο Άγγελος Μπουδούρης αποφοίτησε το 1999 από την σχολή φυσικοθεραπείας της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το πτυχίο φυσικοθεραπείας έχει εξειδικεύσεις σε :

  • Manual therapy, Kaltenborn – Evjenth
  • McKenzie Method
  • Mulligan χειροπρακτική
  • Su-Jok Βελονισμό,με τον DrMladenTeovanovic,υπό την επίβλεψη της ακαδημίας της Μόσχας και είχε την τιμή να είναι μαθητής και διερμηνέας του Prof. ParkJaeWoo.

Το 2001 πήρε την απόφαση να ανοίξει το Φυσικοθεραπευτήριο, το οποίο έκτοτε λειτουργεί με άρτιο και αφοσιωμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Αυτό που χαρακτηρίζει το Φυσικοθεραπευτήριο είναι τα σύγχρονα μηχανήματα και τα τελευταίας τεχνολογίας laser που χρησιμοποιεί.

Οι γνώσεις που έχει όλη η φυσικοθεραπευτική ομάδα είναι και ο λόγος που το Φυσικοθεραπευτήριο ασχολείται με διαφόρων ειδών παθήσεις:

Νευρολογικές παθήσεις : Νόσος Parkinson Εγκεφαλικό Επεισόδιο Σκλήρυνση κατά πλάκας Κεφαλαλγίες – Ιλίγγους

Μυοσκελετικές παθήσεις : Κατάγματα Κακώσεις σπονδυλικής στήλης Οστεοπόρωση Ρευματοπάθειες Οσφυαλγία Αυχεναλγία Μετεγχειρητική αποκατάσταση αρθροπλαστικών, Δισκοκηλών, συνδεσμοπλαστικών

Αθλητική Φυσικοθεραπεία : Αποκατάσταση τραυματισμών αθλητών όπως Ρήξη Συνδέσμων Αγωνιστική προετοιμασία αθλητών

Όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς έχουμε καταφέρει να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους ασθενείς γι΄ αυτό και μας προτιμάνε.

Σας ευχαριστούμε πολύ!